Presseklipp: Studier og studentliv

Studentene er en grunnleggende del av UiO. Les om studiekvalitet, eksamensforberedelser, boligforhold, kulturaktiviteter eller idrett.

Publisert 25. okt. 2012 19:00

Studenterorkestret i Oslo er kanskje 75 år. Når vi sier kanskje, så er det fordi en i Studenterorkestret ikke er så helt sikker på alderen. Det kan kanskje være 76 år eller enda mer. Så sier vi en ca. 75 år, og det er verd en jubileums-festlighet.

Publisert 25. okt. 2012 19:00

Studentbyen på Sogn vokser stadig. Det vil liksom ingen ende ta deroppe. Ikke før er ett imponerende bygg innviet, før andre reiser seg med utrolig fart. På vårparten så man tårnbyggets utvikling og kunne forbauses over at det allerede i mai stod fullt ferdig med 112 hybler, postboksentral, grill, bar og annen luksus.

Publisert 25. okt. 2012 19:00

Fyslologisk institutt ved Universitetet i Oslo har tatt intern fjernsynsoverføring i bruk ved undervisningen, og ved en demonstrasjon igår fikk en rekke innbudte et godt inntrykk av den betydning denne undervisningsmetode har for instituttet.

Publisert 25. okt. 2012 19:00

Sjelden har nordmenn i begynnelsen av april måned sett så meget og vakker fotballkamp som i går – den 4. april 1962 – på den åpne og nesten firkantede plass foran det bygg som danner inngangen til det universitet det var meningen vi skulle få på Blindern-området.