Sommerskolen er åpnet

Den internasjonale sommerskole på Blindern hadde søndag kveld sitt åpningsmøte i Universitetets gamle festsal.

Artikkeloverskrift Norges Handels og Sjøfarts Tidende 3. Juli 1961

Professor Sigmund Skard åpnet møtet med å hilse studentene fra de forskjellige land velkommen og holdt deretter en kort tale.

Det ble utbragt hilsener av den italienske ambassadør, H.E. Guido Colonna di Paliano, Tyrkias ambassadør H.E. Besir Balcioglu og av ambassadøren for USA, H. E. Clifton, R. Warton, Så hilste Dr. James Storing, Chairman of the Summer School Committee i USA og stud. philol. Torbjørn Sirevåg, formann i Studentersamfundet, de utenlandske gjester. Til slutt presenterte Dr. Philip Boardman , skolens direktør, lærerne ved Sommerskolen.

Etter åpningsmøtet ble de nye metoder i sprogundervisningen, som i år blir tatt i bruk av Sommerskolen, demonstrert for pressen på Blindern.

Norges Handels og Sjøfarts Tidende 3. Juli 1961

Emneord: [] Av Norges Handels og Sjøfarts Tidende 3. Juli 1961