Presseklipp 1961: Medisinerutstillingen fortsetter

Overveldende tilslutning – studentene blir i 2 dager til.

Utstillinger oftere for ettertida

Den store medisinerutstillingen på Universitetet, ”Mennesket, medisin og forskning” har blitt en så overveldende suksess at den holder åpent to dager til – mandag og tirsdag.
–Det har vært så mange som har tryglet oss om å holde åpent litt lenger, at vi ikke kunne motstå det, sier professor Jan Jansen. Vi har fått de fleste av studentene til å bli, noen har reist hjem, og i stedet for dem trer folk til fra instituttet her.

Avisoverskrift Dagbladet 19 Juni 1961

Men utstillingen er blitt dyr, mye dyrere enn man trodde da man begynte å arbeide med den. Men da det gikk opp for Anatomisk Institutt hvor dyr utstillingen ville bli, var det for seint å holde opp med arbeidet. Billettpengene har jo dekket litt, men atskillig står tilbake. Men i hvert fall har tilstrømningen vært overstrømmende, og flere kommer ganske sikkert til å benytte seg avutstillingene i dag og i morgen.

-Det er tydelig, sier professor Jansen, at det er behov for en slik utstilling som dette. Vi skal prøve å komme til en ordning slik at vi lager utstillinger oftere. Så store som denne utstillingen her kan det ikke bli tale om, men mindre utstillinger skal vi prøve å sette i verk.

Dagbladet 19. juni 1961

Emneord: [] Av Dagbladet 19. juni 1961